فرآیند کشش عمیق
فرآیند کشش عمیق به صورت گسترده ای در شکل دادن ورق های فلزی مورد استفاده قرار میگیرد. به طور مثال فرآیند کشش عمیق در صنایع اتومبیل سازی جهت فرم دادن بدنه اتومبیل به کار برده می شود.
یکی از کاربرد های دیگر کشش عمیق استفاده از آن جهت تولید ورق های طرح دار برجسته است که امروزه کاربرد فراوانی در ساخت و تولید دستگاه های گوناگون دارند. ورق های طرح دار همچنین در تولید و ساخت درهای فلزی در صنعت ساختمان کاربرد زیادی دارند. تولید سینک های آشپزخانه نیز یکی از معمول ترین کاربردهای فرآیند کشش عمیق است.
انتخاب دستگاه پرس و طراحی سنبه و ماتریس
جهت انجام فرآیند کِشش عمیق نیاز به دستگاه های پرس با ابعاد و اندازه های مختلف هست که بسته به نوع و شکل برجستگی و فرورفتگی و همچنین جنس و ضخامت ماده مورد استفاده انتخاب می گردد. این فرآیند با استفاده از سنبه و ماتریس صورت می گیرد. طراحی سنبه و ماتریس و همچنین تعیین نیروی مورد نیاز جهت شکل دهی و … پیش نیاز های تولید قطعات با فرآیند کشش عمیق است که باید قبل از تولید با استفاده از نرم افزار های مهندسی محاسبه گردند.
استخراج اطلاعات
با شبیه سازی فرآیند کشش عمیق در نرم افزار های مهندسی می توان اطلاعات زیادی را بدست آورد که برخی از این اطلاعات به قرار زیر است:
- انتخاب جنس ماده مورد نیاز جهت تولید قطعه
- امکان سنجی تولید قطعه
- محاسبه نیروی مورد نیاز جهت تولید قطعه
- انتخاب دستگاه پرس برای تولید قطعات خاص
- محاسبه مقدار برگشت فنری قطعه پس از انجام فرآیند
- محاسبه نیروی مورد نیاز ورق گیرها
- بهینه سازی فرآیند با توجه به شرایط مختلف
- محاسبه توزیع تنش در سراسر قطعه
- محاسبه میزان چروکیدگی لبه های ورق
- محاسبه فشار مورد نیاز در پرس های هیدرولیکی
- و …
مهندسان ما در شرکت بنیان صنعت بنوموسی تجربه کاری در تحلیل و آنالیز این فرآیند برای صنایع مختلف را دارا میباشند.
در صورت نیاز به منتورینگ برای انجام پروژه های شَبیه سازی، اباکوس و همچنین تکمیل پایان نامه تحصیلی می توانید از این لینک اقدام نمایید