خدمات

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

English

طراحی آسانسور با انسیس

طراحی آسانسور با انسیس چه کاربردی دارد

طراحی آسانسور با انسیس و بهینه سازی طراحی و نگهداری آن با شبیه سازی اپتیک و واقعیت مجازی با انسیس

طراحی آسانسور با انسیس چه کاربردی دارد. تعداد کمی از انسان‌ها هستند که بتوانند سوار بر آسانسوری شوند که در آن دمپر وجود نداشته باشد و بدون ترس از فضای محدود، تنگ و فکر های آزار دهنده ، روز خود را شروع کنند. همه‌ی ما دوست داریم وقتی سوار بر آسانسور می‌شویم چنین احساسی نداشته باشیم.

امن با حس نامطلوب

با این که می‌دانیم مهندس طراح و سازنده آسانسور را در  امن ترین حالت طراحی کرده و ساخته است اما در حالات ما تاثیری ندارد و با یک حس ناخوشایند منتظر تمام شدن شماره‌های نمایشگر و رسیدن به مقصد هستیم.

طراحی آسانسور با انسیس

بهینه سازی طراحی و نگهداری آسانسور با شبیه سازی اپتیک و واقعیت مجازی

حس راحتی در آسانسور

برای حل این مشکل مهندسان از سیستم های شبیه سازی اپتیک و واقعیت مجازی استفاده می‌کنند تا افرادی که در کابین آسانسور هستند حس راحتی و آرامش داشته باشند.

ابزارهای شبیه سازی اپتیک مانندANSYS SPEOS  می‌توانند مدلی را براساس ظرفیت افراد مجموعه، وزن قابل حمل آسانسور و مواردی نظیر آن طراحی کنند. این اطلاعات این امکان را  به طراحان آسانسور می‌دهد که در هنگام طراحی یک ساختمان ، جانمایی ها و تعداد آسانسور را بنا به ظرفیت ساختمان، به درستی طراحی کنند.

چگونه طراحی آسانسور با انسیس (VR) می توانند طرح های آسانسور را بهبود بخشند؟

ترس از فضای بسته و محدود تنها مشکلی نیست که مانع لذت بردن مردم از سوار شدن به آسانسور می‌شود. سرگیجه ، ترس از ارتفاع  و بیماری های مرتبط با اضطراب ، عوامل دیگری هستند که مانع  لذت بردن ازآسانسور می‌شوند.

اگر نورپردازی نادرستی برای داخل کابین انتخاب شود یا مواد و مصالح نادرستی برای ساخت فضای آن استفاده شود ، هرچقدر هم آسانسور مهندسی ساز و مدرن باشد ،حس ناخوشایندی را به مسافران منتقل می‌کند.

تکنولوژی SPEOS

با استفاده از شبیه سازی اپتیک و با تکنولوژی SPEOS ، مهندسان می‌توانند انواع نور‌پردازی و متریال دکوری داخلی را در طرح ها و رنگ‌های مختلف امتحان کنند تا ببینند که کدام ترکیب می‌تواند از سطح تنش و اضطراب مسافرین بکاهد تا از سفرشان لذت ببرند.

در واقع شبیه سازی اپتیکی این امکان را به مهندسان می‌دهد که رفتار و حالات مسافرین را در کابین آسانسور پیش بینی کنند. برای مثال بازتاب نور زرد در برخورد با سطح آینه می‌تواند فضای مبهم و گیج کننده‌ای را برای افراد ایجاد کند.

اقدام مهندسان

به این ترتیب مهندسان می توانند سریعا اقدام به تغییر رنگ و متریال داخل کابین کنند تا از این سطح اضطراب بکاهند.

مهندسان وقتی تصمیم به ساخت یک آسانسور می‌گیرند می‌توانند با استفاده از واقعیت مجازی و شبیه سازی ها ، فضای داخلی آسنسور را قبل از ساخت نمونه اولیه تجربه کنند.

بهبود تعمیر و نگه داری آسانسور با استفاده از واقعیت مجازی

هنگامی که یک مدل مجازی از آسانسور وجود داشته باشد، می‌توان عملا در هنگام طراحی و قبل از ساخت از آن استفاده کرد. با ANSYS VRXPERIENCE می‌توان شبیه سازی آسانسور را  بگونه‌ای انجام داد که جلسه‌ی آموزشی برای مسافرین باشد .

تعمیر مجازی آسانسور

حتی مسئولین تعمیر و نگهداری با استفاده از این شبیه سازی می‌توانند طریقه صحیح سرویس کردن آسانسور و رفع عیب های آن را قبل از  بروز مشکل تمرین کنند.

این موضوع باعث افزایش ضریب ایمنی و سرعت عمل نیرو‌ها خواهد شد. مخصوصا زمانی که قرار است آسانسوری را تعمیر کنند که تا به حال تجربه‌ی تعمیر آن را نداشته‌اند.

بطور کلی واقعیت مجازی هر آن چیزی که برای کار کردن در یک محیط امن و مطمئن نیاز است را به خدمه تعمیراتی آموزش می‌دهد.

در صورتی که پروژه‌ای در این زمینه دارید و نیاز به منتورینگ دارید می‌توانید از طریق این لینک اقدام نمایید.