ماموریت ما:
ایجاد مهندسی ارزش برای هرکسی است که کسب و کاری دارد و یا می خواهد راه اندازی کند.

سبد خرید شما خالی است.

شبیه سازی انفجار با نرم افزار BlastFoam | معرفی کد 1 جدید

شبیه سازی انفجار با نرم افزار BlastFoam

احتمالا تا الان، برخی از انیمیشن‌های مربوط به نتایج شبیه سازی انفجار با نرم‌افزار BlastFoam را که در کانال آپارات قرار داده‌ایم، مشاهده کرده‌اید. در واقع اطلاعات زیادی از توسعه‌دهنده این نرم‌افزار و تئوری‌های محاسباتی آن تا امروز وجود نداشت. اکثر محققانی که در زمینه کدنویسی فعالیت دارند علاقه‌مند هستند تا بدانند چگونه یک نرم‌افزار جدید مهندسی جهت انجام محاسبات و شبیه سازی خلق می‌شود. نرم افزار BlastFoam تازه اول راه است و توسط یک شرکت استارتاپی توسعه داده شده است. در این مطلب اطلاعاتی که تا الان از این نرم‌افزار منتشر شده است را با هم مرور می‌کنیم.

شرکت بنیان صنعت بنوموسی در زمینه طراحی ، شبیه سازی و مهندسی معکوس قطعات و تجهیزات صنعتی و پالایشگاهی فعالیت دارد

نمونه کارها و پروژه های این شرکت راببینید

نرم افزار BlastFoam چیست و شبیه سازی انفجار در آن چگونه است؟

نرم افزار بلست فوم (BlastFoam) در فضای نرم‌افزار شناخته شده متن باز و رایگان اوپن فوم – OpenFoam – توسعه داده شده است که از روش دینامیک سیالات محاسباتی یا همان CFD برای محاسبات عددی استفاده می‌کند. این نرم‌افزار محاسبات CFD را با درنظرگیری تراکم‌پذیری سیال انجام می‌دهد و به طور خاص برای مدل‌سازی موج شوک در گازها توسعه داده شده است. نرم‌افزار دارای مستندات مختلفی می‌باشد و برای شبیه سازی و محاسبات انفجار در هوا بسیار خوب گزارش شده است.

اما برای مدل سازی امواج شوک در مایعات و اندرکنش با موانع انهدام‌پذیر و تغییر‌شکل‌پذیر در مورد آن با ابهام صحبت شده است.

شبیه سازی انفجار با نرم افزار BlastFoam

توسعه دهنده نرم افزار BlastFoam کیست؟

کدنویسی و توسعه این نرم‌افزار در شرکت استارتاپی Synthetik Applied Technologies انجام شده است. این شرکت در شهر آستین در کشور آمریکا واقع شده است. اطلاعات بیشتر را از داخل سایت ملاحظه کنید.

در نرم افزار BlastFoam از چه معادلات حالتی استفاده شده است؟

در این نرم افزار تاکنون از معادلات حالت (EOS) زیر استفاده شده است:

  • Jones Wilkens Lee (JWL) (with afterburn)
  • Ideal Gas
  • Stiffened Gas
  • Cochran-Chan
  • Tait
  • Van der Waals

چطور نرم افزار BlastFoam را دانلود کنیم؟!

کدهای نرم‌افزار جهت دانلود در پلتفرم گیت‌هاب قرار داده شده است و براحتی قابل دانلود است. اطلاعات بیشتر در مورد تئوری‌های نرم‌افزار ، راهنمای نرم‌افزار ، راهنمای نصب و راه‌اندازی،صحت‌سنجی‌های انجام شده و سایر اطلاعاتی که تاکنون منتشر شده است از اینجا قابل مشاهده و دانلود است.

جمع بندی در مورد شبیه سازی انفجار با کد جدید BlastFoam

توسعه نرم‌افزارهای محاسباتی در حوزه‌های خاص با سرعت زیادی در حال انجام است. شبیه سازی پدیده انفجار در هوا که در سال‌های گذشته افزایش یافته است برای تعیین شدت موج شوک حاصل از انفجار و اثر خرابی که بر سازه‌ها و ساختمان‌ها می‌گذارد بکار می‌رود. با استفاده از این نرم‌افزارها می‌توان شبیه سازی انفجار و در نتیجه به بهبود یا طراحی سازه‌های مقاوم به انفجار انجام داد.

خدمات و منتورینگ بنوموسی

شرکت بنوموسی با ارائه جلسات منتورینگ آباکوس راهنمای شما عزیزان در جهت رفع و بهبود ایرادات فنی و مهندسی پروژه های صنعتی و دانشجوی تان در زمینه مدل‌سازی، تحلیل، و صحت‌سنجی نتایج می باشد. این جلسات به صورت آنلاین و حضوری برگزار می‌شود و نیم ساعت اول رایگان است. برای اطلاعات بیشتر و رزرو وقت، از صفحه منتورینگ اباکوس ما دیدن کنید.

برای استفاده از خدمات شبیه‌سازی و مشاوره رایگان ما، کافی است با ما تماس بگیرید. ما در تمام مراحل پروژه کنار شما هستیم تا بهترین نتایج را به‌دست آورید.

برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت منتورینگ ، لطفاً با ما تماس بگیرید یا از وب‌سایت Banumusagr بازدید کنید. تیم ما آماده است تا شما را در دستیابی به نتایج مطلوب در تحلیل‌های عددی و شبیه‌سازی‌های مهندسی یاری کند.

راه های ارتباطی با شرکت بنوموسی :

TELEGRAM : https://t.me/BanuMusaGr

ایمیلinfo@BanuMusaGr.com

تلفن همراه:  388 20 55 0915

تلفن:  35424520– 51 (98+)

آدرس: مشهد – کیلومتر 12 بزرگراه آسیایی (جاده قوچان)- جاده شهرک صنعتی توس- شهرک فناوری صنایع غذایی و بیوتکنولوژی شمال شرق- معاونت صنایع کوچک- مرکز خدمات.

نرم‌افزار BlastFoam چیست؟

BlastFoam یک نرم‌افزار متن باز است که بر پایه OpenFOAM توسعه داده شده و برای شبیه‌سازی انفجارها و امواج شوک در محیط‌های مختلف به‌کار می‌رود. این نرم‌افزار از دینامیک سیالات محاسباتی (CFD) برای انجام محاسبات عددی استفاده می‌کند.

چه نوع پدیده‌هایی را می‌توان با BlastFoam شبیه‌سازی کرد؟

BlastFoam به‌طور خاص برای شبیه‌سازی انفجار در هوا و مدل‌سازی موج شوک در گازها طراحی شده است. همچنین، این نرم‌افزار در شبیه‌سازی انفجارهای ناشی از مواد منفجره، تخریب و اندرکنش سازه‌های مختلف عملکرد خوبی دارد.

چه معادلات حالتی (EOS) در BlastFoam استفاده می‌شوند؟

BlastFoam از معادلات حالتی متنوعی پشتیبانی می‌کند، از جمله:
1. Jones Wilkens Lee (JWL) (با afterburn)
2. Ideal Gas
3. Stiffened Gas
4. Cochran-Chan
5. Tait
6. Van der Waals

توسعه‌دهنده نرم‌افزار BlastFoam کیست؟

این نرم‌افزار توسط شرکت استارتاپی Synthetik Applied Technologies که در شهر آستین، آمریکا قرار دارد، توسعه داده شده است.

نرم‌افزار BlastFoam برای چه نوع محیط‌هایی مناسب است؟

BlastFoam برای شبیه‌سازی انفجار در هوا و گازها با در نظر گرفتن تراکم‌پذیری سیال طراحی شده است. این نرم‌افزار به‌ویژه برای مدل‌سازی امواج شوک و بررسی اثرات انفجار بر سازه‌ها و ساختمان‌ها استفاده می‌شود.

آیا BlastFoam برای شبیه‌سازی امواج شوک در مایعات مناسب است؟

در حالی که BlastFoam برای شبیه‌سازی امواج شوک در هوا بسیار خوب عمل می‌کند، استفاده از آن برای مدل‌سازی امواج شوک در مایعات و اندرکنش با موانع تغییرشکل‌پذیر با ابهام‌هایی مواجه است.

چگونه می‌توان نرم‌افزار BlastFoam را دانلود کرد؟

BlastFoam به‌صورت متن باز بر روی پلتفرم GitHub منتشر شده و می‌توان کدهای آن را به راحتی از این پلتفرم دانلود کرد. همچنین مستندات کامل نرم‌افزار، راهنمای نصب و راه‌اندازی و صحت‌سنجی‌های انجام شده نیز در دسترس است.

نرم‌افزار BlastFoam چه کاربردهایی دارد؟

BlastFoam در شبیه‌سازی انفجارها و بررسی اثرات موج شوک بر سازه‌ها و ساختمان‌ها کاربرد دارد. از این نرم‌افزار می‌توان برای طراحی سازه‌های مقاوم به انفجار و تحلیل‌های مهندسی مرتبط با پدیده‌های انفجاری استفاده کرد.

آیا BlastFoam نرم‌افزار جدیدی است؟

بله، BlastFoam نرم‌افزاری نسبتا جدید است که توسط یک شرکت استارتاپی توسعه یافته و هنوز در مراحل اولیه توسعه خود قرار دارد، اما تاکنون نتایج مثبتی در شبیه‌سازی انفجارها گزارش شده است.

چگونه می‌توان اطلاعات بیشتری درباره BlastFoam به دست آورد؟

برای اطلاعات بیشتر می‌توانید به مستندات موجود در GitHub مراجعه کنید و همچنین ویدئوهای مربوط به نتایج شبیه‌سازی‌های انفجار را که در کانال آپارات قرار داده شده، مشاهده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *