دینامیک سیالات محاسباتی (CFD)
دینامیک سیالات محاسباتی (CFD)
دینامیکِ سیالات محاسباتی (CFD): جریان یکنواخت و آشفته ، سیالات نیوتنی ، جریان های چند فازی مثل تغییر فاز مواد ، فیلم های روانسازی و میکروسیالات مهمترین مسائل حوزه شبیه سازی با روش CFD هستند. شبیه سازی و صحت سنجی انواع مسائل سیالاتی یا اندرکنش سازه-سیال در تجهیزات و قطعات صنعتی پذیرفته می شود.
مهندسان مکانیک سیالات بنوموسی از بهترین دانشگاه های کشور فارغ التحصیل شده اند و شبیه سازی و تحلیل پروژه های متنوعی با استفاده از روش CFD انجام داده اند. مسائل پیچیده مهندسی مثل کوپل سیال و سازه یا سیال و دما قابل اجرا در این شرکت می باشد.
مساله کاربرد جریان لایه ای و آشفته تجهیزات پزشکی ، بیوتکنولوژی ، داروسازی اندرکنش سازه-سیال صنایع دریایی ، انرژی های تجدید پذیر ، تبدیل انرژی انتقال حرارت و جرم فرآیندهای صنعتی جریان چند فازی سیستم های هیدرولیک و پنوماتیک، گرم کننده ها و بویلرها جریان در جسم متخلخل تجهیزات مصرفی ، صنایع غذایی کشش سطحی و خیسی پمپ ها ، شیرآلات و نازل ها آکوستیک سرمایش تجهیزات الکترونیکی ، مدیریت گرما در دستگاه ها
مساله | کاربرد |
جریان لایه ای و آشفته | تجهیزات پزشکی ، بیوتکنولوژی ، داروسازی |
اندرکنش سازه-سیال | صنایع دریایی ، انرژی های تجدید پذیر ، تبدیل انرژی |
انتقال حرارت و جرم | فرآیندهای صنعتی |
جریان چند فازی | سیستم های هیدرولیک و پنوماتیک، گرم کننده ها و بویلرها |
جریان در جسم متخلخل | تجهیزات مصرفی ، صنایع غذایی |
کشش سطحی و خیسی | پمپ ها ، شیرآلات و نازل ها |
آکوستیک | سرمایش تجهیزات الکترونیکی ، مدیریت گرما در دستگاه ها |
توانایی های بنوموسی
آنالیز ، مدل سازی و شبیه سازی جریان سلولی با اثر سطحی، لام میکرو ابزاری، تبرید الهام گرفته از مواد زیستی، مبدلهای حرارتی، فشار ناشی از جریانهای ماراگونی و منحنی وار، ارتعاشات ساختاری-اکوستیکی، جریانهای الکتروجنبشی، جریانهای قطره ای و حبابی، گرمایش الکترومغناطیسی، اسپری، کوپل گرمایی-سیالاتی، انتقال حرارت مزدوج، محاسبه برا و پسا، انتقال و مرتب سازی ذرات، شبکه لوله ها، تغییر فاز، ترکیب سازی سیال، جریانات چند فازی در مواد فیبری، ویک، جریانات غیرنیوتونی، جریانات تراکم پذیر
نتیجه
آنچه در پایان شبیه سازی و تحلیل با استفاده از روش CFD انتظار می رود شامل موارد زیر می شود:
- درک عملکرد محصول
- بهینه سازی طراحی محصول
- اثبات کارایی طرح مفهومی
- عیب یابی احتمالی طراحی
- دستیابی به ایده های جدید
- نوآوری در طراحی و تولید محصول
نرم افزارها در دینامیک سیالات محاسباتی ( نرم افزار cfd چیست )
- Ansys Fluent
- Ansys CFX
- OpenFoam
- Star ccm+
خدمات و منتورینگ بنوموسی
شرکت بنوموسی با ارائه جلسات منتورینگ آباکوس راهنمای شما عزیزان در جهت رفع و بهبود ایرادات فنی و مهندسی پروژه های صنعتی و دانشجوی تان در زمینه مدلسازی، تحلیل، و صحتسنجی نتایج می باشد. این جلسات به صورت آنلاین و حضوری برگزار میشود و نیم ساعت اول رایگان است. برای اطلاعات بیشتر و رزرو وقت، از صفحه منتورینگ اباکوس ما دیدن کنید.
برای استفاده از خدمات شبیهسازی و مشاوره رایگان ما، کافی است با ما تماس بگیرید. ما در تمام مراحل پروژه کنار شما هستیم تا بهترین نتایج را بهدست آورید.
برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت منتورینگ ، لطفاً با ما تماس بگیرید یا از وبسایت Banumusagr بازدید کنید. تیم ما آماده است تا شما را در دستیابی به نتایج مطلوب در تحلیلهای عددی و شبیهسازیهای مهندسی یاری کند.
راه های ارتباطی با شرکت بنوموسی :
TELEGRAM : https://t.me/BanuMusaGr
ایمیل: info@BanuMusaGr.com
تلفن همراه: 388 20 55 0915
تلفن: 35424520– 51 (98+)
آدرس: مشهد – کیلومتر 12 بزرگراه آسیایی (جاده قوچان)- جاده شهرک صنعتی توس- شهرک فناوری صنایع غذایی و بیوتکنولوژی شمال شرق- معاونت صنایع کوچک- مرکز خدمات.
دینامیک سیالات محاسباتی (CFD) چیست؟
دینامیک سیالات محاسباتی (CFD) یک روش عددی برای شبیهسازی جریان سیالات و حل مسائل مربوط به انتقال حرارت و جرم در سیستمهای مختلف صنعتی و علمی است. این روش به مهندسان کمک میکند تا رفتار سیالات را در شرایط مختلف تحلیل و بررسی کنند.
چه نوع مسائلی میتوانند با روش CFD شبیهسازی شوند؟
انواع مسائل قابل شبیهسازی با CFD شامل جریان یکنواخت و آشفته، جریانهای چندفازی، اندرکنش سیال-سازه، انتقال حرارت و جرم، جریانهای تراکمپذیر و تراکمناپذیر، و تحلیل سیستمهای هیدرولیکی و پنوماتیکی است.
از چه نرمافزارهایی برای تحلیل CFD استفاده میشود؟
نرمافزارهای رایجی که برای شبیهسازی CFD استفاده میشوند عبارتند از:
Ansys Fluent
Ansys CFX
OpenFoam
Star CCM+
چه صنایعی از CFD بهره میبرند؟
صنایعی مانند خودروسازی، هوافضا، بیوتکنولوژی، داروسازی، صنایع غذایی، تجهیزات پزشکی، انرژیهای تجدیدپذیر، و الکترونیک از CFD برای بهبود عملکرد محصولات و بهینهسازی طراحی استفاده میکنند.
چه کاربردهایی برای CFD در تجهیزات صنعتی وجود دارد؟
کاربردهای CFD شامل شبیهسازی جریان در پمپها، شیرآلات، نازلها، سیستمهای هیدرولیکی، سیستمهای تهویه، مبدلهای حرارتی، بویلرها و سیستمهای خنککننده الکترونیکی است.
آیا امکان شبیهسازی جریانهای چند فازی و تغییر فاز در CFD وجود دارد؟
بله، شبیهسازی جریانهای چند فازی مانند تغییر فاز مواد، جریانهای حبابی و قطرهای، و ترکیبسازی سیالات نیز در CFD قابل انجام است.
چگونه CFD به بهبود طراحی محصولات کمک میکند؟
با استفاده از CFD، میتوان عملکرد محصول را بهتر درک کرد، طراحی محصول را بهینهسازی کرد، و عیبیابیهای احتمالی در مراحل اولیه طراحی را انجام داد. این فرآیند میتواند به نوآوری در طراحی و تولید محصولات جدید منجر شود.
چگونه از صحت شبیهسازیهای CFD اطمینان حاصل میشود؟
نتایج شبیهسازیهای CFD معمولاً از طریق مقایسه با دادههای تجربی یا آزمونهای فیزیکی معتبر اعتبارسنجی میشوند تا دقت و صحت شبیهسازیها تضمین گردد.