ماموریت ما:
ایجاد مهندسی ارزش برای هرکسی است که کسب و کاری دارد و یا می خواهد راه اندازی کند.

سبد خرید شما خالی است.

افزایش سرعت تحلیل در نرم افزارهای حل عددی | 7+1 راهکار

نگاه اجمالی

سرعت تحلیل و افزایش آن در نرم افزارهای حل عددی | 7+1 راهکار

افزایش سرعت تحلیل عددی نرم افزارها : آیا از مدت زمان زیادی که صرف ران سیستم می کنید خسته شده اید؟ مطلب زیر را مطالعه کنید،ممکن است این 7 راهکار برای افزایش سرعت تحلیل نرم افزارهای حل عددی برای شما هم مفید باشد.

 برای افزایش سرعت تحلیل عددی (افزایش سرعت محاسبات)، تعداد المان‌ها باید معقولانه باشد.

راه تشخیص: آنالیز استقلال از شبکه

ظرفیت مناسب رم کامپیوتر مهندسی و یا لپ تاپ مهندسی برای افزایش سرعت تحلیل عددی ( لپ تاپ مناسب نرم افزار های مهندسی )

کامپیوتر مهندسی و یا لپ تاپ مهندسی برای نرم افزار های مهندسی: اگر رم سیستم متناسب با حجم اطلاعات پردازش شده نباشد، به طور خودکار کامپیوتر از حافظه مجازی استفاده می کند.

با این کار سرعت تحلیل کاهش می یابد. برای اینکه بدانیم چه مقدار از حافظه ی رم درگیر تحلیل می شود، فایلی با نام Job و پسوند .dat تولید می شود.

در زیر قسمت “MEMORY TO MINIMIZE I/O” مقدار رم مورد نیاز تخمین زده می شود. اگر این مقدار از مقدار ظرفیت حافظه رم بیشتر است، یا رم سیستم را افزایش دهید و یا از حجم مدل بکاهید. تا منجر به افزایش سرعت تحلیل شود.

 در حل صریح سعی کنید اندازه تمام المان ها در یک حد باشد.

زیرا سرعت حل در حلگر صریح (Explicit) وابسته به کوچکترین طول المان‌ها می‌باشد.

 استفاده از مقیاس دهی جرمی در تحلیل شبه استاتیک با حلگر صریح.

مقیاس دهی جرمی (Mass Scaling) به طور مجازی درجایی که لازم باشد چگالی را افزایش می دهد. در رابطه کورانت-فردریش-لوی، اندازه هر گام رابطه مستقیم با جذر چگالی دارد. البته باید حتما به مقادیر انرژی و نسبت های آن توجه کنید.

افزایش سرعت تحلیل نرم افزارهای حل عددی
افزایش سرعت تحلیل نرم افزارهای حل عددی

 استفاده از پردازش موازی در افزایش سرعت تحلیل عددی 

اکثر کامپیوتر و لپ تاپ‌ های کنونی از پردازنده‌ی چند هسته ای استفاده می‌کنند. برای افزایش سرعت تحلیل ، از تعداد هسته‌های بیشتر استفاده کنید. اگر مدل سنگینی دارید که ممکن است چندین ساعت یا چند روز تحلیل انجام شود، حتما مراقب آن باشید.

بهتر است از حداکثر ظرفیت سیستم استفاده نشود. اگر سیستم مناسبی ندارید پیشنهاد می شود از مراکز پردازش سریع موجود در کشور که پیش از این در مورد آن توضیح داده شده است استفاده کنید.

مراقب استفاده از قیود و تماس ها باشید.

معمولا بخش زیادی از حل عددی مربوط به قیود و تماس می شود. در استفاده از آنها دقت کنید.

هر چند تحلیل درمیان یک بار سیستم را ریستارت کنید.

دیده شده دریک تحلیل که 40 ساعت طول کشیده است پس از ریستارت همان تحلیل 20 ساعت زمان برده است!

از یک هارد SSD استفاده کنید

اکثر کاربران نرم افزارهای مهندسی ممکن است از لپتاپ یا کامپیوتر رومیزی برای تحلیل ها و شبیه سازی های عددی استفاده کنند. یک راه خیلی ساده و کمی ارزان استفاده از یک هارد SSD است.

یک هارد SSD حتی 128 گیگابایت بخرید و مثلا بجای DVD-ROM که استفاده زیادی هم ندارد در لپتاپ اضافه کنید. سپس ویندوز جدید رو بر روی این هارد نصب کنید.

هاردهای مکانیکی قدیمی خیلی سرعت کندی نسبت به هارد های SSD دارند. همانطور که قبلا هم گفتیم در مواقعی که RAM کم می آورد از هارد به عنوان حافظه موقت استفاده می کند.

اگر این ترفند را امتحان کنید حتما متحیر می شوید. فقط دقت کنید که هم نرم افزار و هم ویندوز روی هارد SSD نصب شوند.

جهت تهیه  لیست مراکز پردازش سریع و مشاوره عدد 351 را برای ما ارسال کنید.

اگر این متن مفید بود با دیگران به اشتراک بگذارید و اگر راهکار دیگری سراغ دارید همین زیر کامنت کنید…

خدمات و منتورینگ بنوموسی

شرکت بنوموسی با ارائه جلسات منتورینگ آباکوس راهنمای شما عزیزان در جهت رفع و بهبود ایرادات فنی و مهندسی پروژه های صنعتی و دانشجوی تان در زمینه مدل‌سازی، تحلیل، و صحت‌سنجی نتایج می باشد. این جلسات به صورت آنلاین و حضوری برگزار می‌شود و نیم ساعت اول رایگان است. برای اطلاعات بیشتر و رزرو وقت، از صفحه منتورینگ اباکوس ما دیدن کنید.

برای استفاده از خدمات شبیه‌سازی و مشاوره رایگان ما، کافی است با ما تماس بگیرید. ما در تمام مراحل پروژه کنار شما هستیم تا بهترین نتایج را به‌دست آورید.

برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت منتورینگ ، لطفاً با ما تماس بگیرید یا از وب‌سایت Banumusagr بازدید کنید. تیم ما آماده است تا شما را در دستیابی به نتایج مطلوب در تحلیل‌های عددی و شبیه‌سازی‌های مهندسی یاری کند.

راه های ارتباطی با شرکت بنوموسی :

TELEGRAM : https://t.me/BanuMusaGr

ایمیلinfo@BanuMusaGr.com

تلفن همراه:  388 20 55 0915

تلفن:  35424520– 51 (98+)

آدرس: مشهد – کیلومتر 12 بزرگراه آسیایی (جاده قوچان)- جاده شهرک صنعتی توس- شهرک فناوری صنایع غذایی و بیوتکنولوژی شمال شرق- معاونت صنایع کوچک- مرکز خدمات.

چه عواملی بر سرعت تحلیل عددی تأثیر می‌گذارد؟

عوامل متعددی مانند تعداد المان‌ها، ظرفیت رم، نوع پردازنده، اندازه المان‌ها، استفاده از پردازش موازی و کیفیت هارد دیسک می‌توانند بر سرعت تحلیل عددی تأثیر بگذارند.

چرا باید تعداد المان‌ها معقول باشد؟

افزایش تعداد المان‌ها می‌تواند باعث افزایش زمان تحلیل شود. با انجام آنالیز استقلال از شبکه، می‌توان به یک تعداد بهینه از المان‌ها دست یافت که نه تنها دقت مناسبی داشته باشد بلکه سرعت تحلیل را نیز بهبود بخشد.

چگونه می‌توانم از رم سیستم خود بهینه استفاده کنم؟

با بررسی فایل Job و مقدار “MEMORY TO MINIMIZE I/O”، می‌توانید بفهمید که چه مقدار از رم درگیر تحلیل می‌شود. اگر این مقدار بیشتر از ظرفیت رم شما است، می‌توانید رم سیستم را افزایش دهید یا حجم مدل را کاهش دهید.

چه مزایایی در استفاده از پردازش موازی وجود دارد؟

پردازش موازی با استفاده از تعداد هسته‌های بیشتر پردازنده می‌تواند زمان تحلیل را به طرز چشمگیری کاهش دهد. این موضوع به ویژه در مدل‌های سنگین که زمان زیادی برای تحلیل نیاز دارند، حائز اهمیت است.

چرا باید از هارد SSD استفاده کنم؟

هارد SSD نسبت به هاردهای مکانیکی قدیمی سرعت بسیار بیشتری دارد. این امر باعث می‌شود که زمان بارگذاری و تحلیل به طرز قابل توجهی کاهش یابد، به‌خصوص زمانی که رم سیستم کم می‌آورد و از هارد به عنوان حافظه موقت استفاده می‌شود.

آیا ریستارت کردن سیستم در حین تحلیل تأثیری بر زمان تحلیل دارد؟

بله، در برخی موارد مشاهده شده است که تحلیل پس از ریستارت سیستم، زمان کمتری می‌برد. این به این دلیل است که ممکن است سیستم در ابتدا با استفاده غیر بهینه از منابع، زمان بیشتری صرف کند.

آیا می‌توانم از مراکز پردازش سریع برای تحلیل‌های خود استفاده کنم؟

بله، اگر سیستم مناسبی ندارید، می‌توانید از مراکز پردازش سریع موجود در کشور استفاده کنید که می‌توانند تحلیل‌های سنگین را با سرعت بالاتری انجام دهند.

‫8 نظر

  • مهدی زاده گفت:

    سلام
    ممنون از مطلب خوبتون.
    در مورد رم و هارد گفتید که تاثیر داره. گرافیک تاثیری نداره؟

    • محمد خراشاد گفت:

      سلام و ممنون از توجه شما
      قطعا هرچی مشخصات سیستم بالاتر باشه، بهتره. اما خب برای ارتقای سیستم شاید گرافیک همیشه امکان پذیر نباشه و باید با اجزای دیگر کامپیوتر همخوانی داشته باشه. رم و هارد راحت ترین تغییرات برای افزایش کارایی سیستم هستند.

  • mahdi گفت:

    سلام
    ایا میشه برای افزایش سرعت محاسبات یک کامپیوتر رو ب لپ تاپ وصل کنیم و از قدرت کامپیوتر هم در زمان محاسبات استفاده کنیم؟

    • محمد خراشاد گفت:

      سلام. بله میشه پارالل کرد فقط کمی دردسر داره. اول ببینید اصلا ارزش این کارو داره یا نه

  • amin گفت:

    سلام
    من یک تحلیل چرخه ای دارم که با استفاده از روش Direct Cyclic حدود ده روز زمان میبره اما برای من خیلی زیاده شاید لازم باشه ان تحلیل رو با تعداد چرخه بیشتر هم انجام بدهم. شما چه راه حلی پیشنهاد می کنید؟ دو تا سوال دیگه هم داشتم
    با سری کردن کامپیوترها چقدر سرعت حل افزایش پیدا می کنه؟
    درباره استفاده از چند هسته در تحلیل لطفا توضیح بیشتری بدهید یعنی چطور میشه نرم افزار رو مقید کرد که از چند هسته استفاده کنه؟

    • محمد خراشاد گفت:

      سلام
      اول اینکه اگر با سیستم خانگی تحلیل رو انجام میدید حتما ادامه ندید و از سیستم ها و سرورهای پردازش سریع موجود دولتی و خصوصی استفاده کنید. راهکارهای معمول کاهش حجم محاسباتی با افزایش اندازه المان، کاهش حجم خروجی ها، استفاده از روش Submodel ، کاهش زمان حل در تحلیل های دینامیکی ، استفاده از مقیاس دهی جرمی و … است.
      سری کردن کامپیوتر کار راحتی نیست. از همون HPC استفاده کنید بهتر هست حالا یا از نوع کلاستر یا workstation.
      در تب Parallelization شما تعداد هسته ها رو انتخاب می کنید. خود نرم افزار به صورت خودکار هندسه و حجم محاسبات رو روی هر هسته تقسیم میکنه. اینکه چه تعداد هسته استفاده کنید وابسته به تعداد المان ها، حلگر و … است. بیشتر تجربی هست. معمولا 16 هسته بیشتر اثر عکس میذاره. موفق باشید

  • ebrahimi گفت:

    سلام روزتون بخیر، ممنونم از مطلب خوبتون. من در نرم افزار آباکوس میخوام سرعت تحلیلم با حلگر explicit بالا بره، راه حلی در این مورد در یک سایت آموزشی پیدا کردم، به نظرتون این مطلب مناسب کار من هست و مشکلمو حل میکنه ؟ ممنونم از راهنماییتون

    • محمد خراشاد گفت:

      سلام و ارادت
      هر مطلبی و هر تکنیکی رو باید با توجه به مساله ای که دارید چک کنید.

  • دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *